je 'KANS' maatje!

Wij van lunchroom ‘ je KANS’ zijn op zoek naar KANS maatjes! KANS maatjes zijn mensen die het maatschappelijke karakter van lunchroom ‘ je KANS’ willen ondersteunen. Dit kan onder andere door het KANS boekje. In het KANS boekje staan onderdelen van de inventaris die de lunchroom nodig heeft om het concept te realiseren. U kunt ons hierbij helpen! Wordt KANS maatje & neem contact met ons op over wat u voor ons wilt betekenen!

logo-jekans-klein

Binnenkort geopend!

Lunchroom 'je KANS' in Veen is een lunchroom met speciale mensen die er van dromen deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

 

info@jekans.nl | 0416 44 1023

sbb-beeldmerk
foto-4

Agenda

Op de onderstaande data zijn wij aanwezig bij de bijbehorende activiteit. Wij zullen dan in staat zijn u te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden.

Sponsorweek

In de week van 1 juli starten we de ‘KANS-maatjes’ week In die week gaan we op zoek naar ondernemers die de lunchroom willen ondersteunen op welke manier dan ook! Ben jij die ondernemer en wil je ook een ‘KANS-maatje worden?

Wil je onze speciale mensen het idee geven dat je het geweldig vind dat zij in ons dorp een KANS krijgen hun droom  te verwezenlijken?

Kijk met ons in het KANS boekje en bepaal zelf hoe je ons wil ondersteunen!

foto-5